V Italian Labu začenjamo Pizza Akademijo, kjer bomo skupaj ustvarjali, eksperimentirali in testirali pizze.
Več kdo pride k nam in pravi, da pizza doma ni takšna kot pri nas. Ampak lahko je!
Nagrajeni pizaolo Jerry Berlot in moja malenkost, Jan Butolen, bova delila vse kar znava. Testo, toppingi, različne pečice na testu in kombinacije pizze s pivom Time Brewery
Pekli bomo v pečkah Gloven in v naši Belli.
Ni pomembno, če že imaš pečko ali pa ne, če razumes kaj je hidracija, ali pa samo obožuješ dobro hrano!
Prijavi se in ustvari odlične pizze v domači peči!
Imamo 10 mest, se vidimo?
Zelo smo hvaležni, da projekt podpirata
SPOTUR in MOSG in imamo zato čudovito priložnost subvencionirane prijavnine za mlade kulinarične talente.
Info in prijava na www.italianlab.si/akademija
Besedilo in slika: Facebook profil Italianlab.si