Gastronomija postaja tudi v svetu turizma vedno bolj prepoznaven in pomemben element ter hkrati vzrok obiska. Tako nas veseli, da so se tudi največji in najvplivnejši mednarodni gastronomski vodniki v zadnjih letih odločili za prihod v Slovenijo. V letošnjih mednarodnih vodnikih v svetu gastonomije je Hiša Ančka predstavljena kar v dveh in sicer Gault&Millau, kjer so osvojili dve kuharski kapi ter Falstaff, kjer so pridobili dve vilici.
Mnenje vodnika Gault&Millau o omenjeni gostilni se začne tako: "Hiša Ančka ima vse, kar potrebuje gost, ki si želi užitka: butični hotel, spa in restavracijo, primerno tako za družinsko kosilo kot romantično večerjo ali zgolj prijateljsko druženje". Kako se nadaljuje, pa si preberite tukaj, ocena je vrhunska.
Pri Falstaffu pa so zapisali »Moderen in udoben hotel. Testenine so domače, njihova specialiteta pa so pice.« Podrobnosti zapisa pa najdete tukaj.
Iskrene čestitke za tako uspešen dosežek.
Vir fotografije: Facebook profil Hiša Ančka